Taynës i kanë rënë qerpikët.

Për shkak të parandalimit të përhapjes së koronavirusit, janë mbyllur të gjitha lokalet, përfshirë edhe qendrat estetike.

E gjithë kjo u ka ‘kushtuar shtrenjtë’ yjeve të estradës të cilët kujdeseshin maksimalisht për pamjen e tyre dhe preferonin që para publikut por jo vetëm, të dalin në mënyrë të përkryer.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here