Mbesa e Sali Berishës vazhdon dëfrimin në Berlin“Fotot janë kujtime të çmuara të cilat nuk don t’i harrosh kurrë”, – shkruan dasara malltezi në profilin e saj në Fb nga Berlini, ku ka disa ditë që po zbavitet në një koncert të famshëm muzikor.

Mbesa e Sali Berishës është shumë e lidhur me dëfrimin dhe jetën mondane dhe nuk humbet rast për ta treguar këtë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here