Vafa Dufur (35), mbesa e terroristit të varë Osama bin Ladena, është fotografuar lakuriq në vaskën e artë për revistën “GQ”.

Vafa, e cila deri më 11 shtator 2001 quhej Vafa bin Laden, po përpiqet të bëjë karrierë këngëtareje.

Vafa Osamën gjoja e ka parë vetëm një herë e pas sulmeve terroriste në SHBA e ka marrë mbiemrin e nënës.
Babai i saj është Jeslam bin Laden, njëri nga pesëdhjetë vëllezërit dhe motrat e shefit të “Al Kaides”. Jeslam dhe Osama bin Laden janë vëllezër nga babai.

Muhamed bin Avad bin Laden ka qenë ndërmarrësi më i madh ndërtimor në Arabinë Saudite e pasuria që ka lënë pas vdekjes në aksidentin ajro peshon miliarda dollarë .
Vafa është e lindur në Los Angeles e tani jeton në Londër dhe në Nju-Jork.

Sikur dhe babai i saj, ajo ka pasaportë zvicerane. Nëna e saj Karmen bin Laden është gjysmë zvicerane dhe gjysmë iraniane
Mbesa e Bin latenti ka studiuar drejtësinë në Zvicër dhe në Nju –Jork. Flet anglisht, frëngjisht dhe gjuhën farse.

Ka vite që po përpiqet të krijojë një karrierë në showbiz.Para shumë viteve ishte dashur të kishte emisioni të vetin reality show, por projekti u stopua menjëherë pas shtatorit të vitit 2001.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here