Mbesa e ish-kryeministrit shqiptar, Desara Malltezi, dje ka votuar për herë të parë pas arritjes së moshës së pjekurisë, së paku në numra. Pasi ka votuar, ajo ka zbuluar edhe se cili ishte kandidati i saj i preferuar, duke bërë një montazh të një fotografie të Partisë Demokratike, dhe duke vendosur fotografinë e Bob Marleyt. Veç fotografisë së këngëtarit të ndjerë të muzikës regge, Desara, e njohur edhe si “Supermbesa e Barishës”, ka shkruar poshtë edhe “për Lazaratin” vend ky që para shkatërrimit ishte qendra më e madhe e kultivimit të Marihuanës në Shqipëri. Ajo e ka postuar fotografinë në Facebook, duke u tallur kështu edhe me partinë e gjyshit të saj, Partinë Demoratike, që në këto zgjedhje ka dalë me moton “Për punë dhe dinjitet”. /Telegrafi/Mbesa e ish-kryeministrit shqiptar, Desara Malltezi, dje ka votuar për herë të parë pas arritjes së moshës së pjekurisë, së paku në numra.

Pasi ka votuar, ajo ka zbuluar edhe se cili ishte kandidati i saj i preferuar, duke bërë një montazh të një fotografie të Partisë Demokratike, dhe duke vendosur fotografinë e Bob Marleyt.

Veç fotografisë së këngëtarit të ndjerë të muzikës regge, Desara, e njohur edhe si “Supermbesa e Barishës”, ka shkruar poshtë edhe “për Lazaratin” vend ky që para shkatërrimit ishte qendra më e madhe e kultivimit të Marihuanës në Shqipëri.

Ajo e ka postuar fotografinë në Facebook, duke u tallur kështu edhe me partinë e gjyshit të saj, Partinë Demoratike, që në këto zgjedhje ka dalë me moton “Për punë dhe dinjitet”. /Telegrafi/

Mbesa e ish-kryeministrit shqiptar, Desara Malltezi, dje ka votuar për herë të parë pas arritjes së moshës së pjekurisë, së paku në numra. Pasi ka votuar, ajo ka zbuluar edhe se cili ishte kandidati i saj i preferuar, duke bërë një montazh të një fotografie të Partisë Demokratike, dhe duke vendosur fotografinë e Bob Marleyt. Veç fotografisë së këngëtarit të ndjerë të muzikës regge, Desara, e njohur edhe si “Supermbesa e Barishës”, ka shkruar poshtë edhe “për Lazaratin” vend ky që para shkatërrimit ishte qendra më e madhe e kultivimit të Marihuanës në Shqipëri. Ajo e ka postuar fotografinë në Facebook, duke u tallur kështu edhe me partinë e gjyshit të saj, Partinë Demoratike, që në këto zgjedhje ka dalë me moton “Për punë dhe dinjitet”. /Telegrafi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here