Katy Perry mësoi se John Mayer nuk dëshiron të jetë më në lidhje me anë të postës elektronike ‘email’, gjithnjë sipas mediave amerikane.

Muzikanti besohet të ketë zgjedhur mënyrën më qyqare për t’i thënë lamtumirë, pasi është lodhur nga këngëtarja.

“Ai e la me email. Ajo është shumë nervoze dhe e lënduar. Ajo e do atë, por ai nuk e ka dashur kurrë”, ka theksuar një shoqe e Katyt për US Weekly.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here