Përderisa aktori George Clooney proteston dhe arrestohet, e dashura e tij Stecy Keibler pozon në bikini seksi për revistën Maxim.

Kështu këto ditë Stecy Keibler ka treguar se është një nga femrat më të bukura që qarkullonë në Hollywood.

Për Maxim Stecy ka dhënë edhe një intervistë e cila pritet të botohet në edicionin e radhës të revistës. Ja si duket e dashura e Clooney-t

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here