Matt Damon:Kam mungesë të testosteronit Damon raportohet se ka thënë se atij i pëlqen të jetë i vetmi mashkull në shtëpinë e tij.

Ylli i filmit “Informant!”, i cili së fundi akuzoi gazetarët për tregimin se ai ka vdekur, ka thënë se të jetojë me të gjitha femrat është diçka që i pëlqen atij.

“E quaj mungesë testosteroni. Por jam i lumtur me këtë.

Më pëlqejnë vajzat e mia dhe ka shumë ngjyrë trëndafili, shumë princesha dhe shumë argëtim”, ka thënë 38-vjeçari për revistën People.

Damon dhe gruaja e tij Luciana, kanë tre vajza së bashku 13-muajshen Gia, 3-vjeçaren Isabella dhe 11-vjeçaren Alexia.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here