Matt Damon punon shumë në linjat e tij trupore, por audienca mund të mos i shohë kurrë rezultatet pasi aktori preferon të mos zhvishet fare.

Aktorët hollywoodian gjithnjë përkujdesen për dukjen e tyre, e cila duhet të jetë sa më atraktive dhe sa më në nivel, e për Damon kjo përkundër se është shumë me rëndësi, ai refuzon ta tregojë trupin.

“Në filmin e parë “Bourne” unë isha në formën më të mirë të jetës dhe përkundër kësaj kurrë nuk bëra fotografi i zhveshur. Unë tentoj të qëndroj sa më larg biftekut”, theksoi Damon.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here