Matt Damon 1 milion dollarë për 1 rresht në filmYlli i filmave serik si “Jason Bourne” ka treguar se në filmin e ri ka vetëm 25 rreshta tekst. Kjo ka dërguar në spekulimet se Damon është paguar 1 milion euro për një rresht në këtë film.

Sipas Frobes në vitin 2007 Matt Damon kishte marrë 26 milion dollarë për “Bourne Ultimatum”.

Ndërsa për “The Martian” ishte paguar 25 milion dollarë.

Ndërsa tani Vanity Fair thotë se Damon nuk ka rënë nën këtë shifër as në filmin e ri dhe duke qenë se ka 25 rreshta në film dhe është paguar 25 milion dollarë, ai ka fituar 1 milion dollarë për një rresht./Zeri/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here