Bradley Cooper, 37 vjeç, i zgjedhur nga revista People, si mashkulli me seksi ne bote, e do shume profesionin e tij dhe do jete profesionist deri ne fund.

Sipas Dailystar-it, ai nuk ka “frike” t’ia tregoje trupin gjithë botes nëse është për te mirën e punës se tij. “Nëse kjo është ne skenar do e beja. Sigurisht!

Pse jo?”- ka bere te ditur Cooper. Plastika perfekte e aktorit ka mundësi qe vitet e ardhme te shfaqet ne ekran, për kënaqësinë e shume adhuruesve te tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here