Blige dëshiron të pushojë para se të hyjë në biznes përsëri.

Këngëtarja 40 vjeçare, e cila kishte probleme traumatike kur ishte tinejxhere, ka thënë se do të dëshironte të kthehej edhe njëherë në shkollë të mesme për të menaxhuar më mirë paratë e saj dhe të merrej me një karrierë normale.

“Do të më pëlqente të studioja biznesin, bankat dhe psikologjinë”, tha ajo. “Për momentin dëshiroj pak pushim”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here