Richard MarxRichard Marx i cili ka realizuar hite  në vitet e 90-ta tashmë rikthehet me albumin e tetë të titulluar “Emotional Remains”. Albumi u rilansua nga kompania Amazon, me 22 shtator.

Këngëtari i këngës  “Waiting for you” ka realizuar albumin e tetë, në kohën kur ishte gati të harrohej dhe të mendohej se do të sjellte sërish këngë të reja.

Titulli albumit “” u lansua në websajtin e tij në internetit, në mënyrë digjitale, me datën 22 tetor të vitit të kaluar. Ndërsa, albumi u rilansua nga kompania komerciale elektronike multinacionale Amazon , me datën 22 të muajit të kaluar, me dy hite të reja.

Marx ka filluar të merret me muzikë në vitin 1987, duke incizuar kështu një radhë hitesh, përfshirë këtu ‘Hazard” , ‘Right Here Waiting’, ,  ‘Hold Onto the Nights’ , dhe ‘Satisfied’ …. Por, Marx ende ec rrugëve pa rënë në sy aq shumë.

Meqë, ai nuk e do popullaritetin. “Unë asnjëherë nuk kam dashur të bie në sy për famë. Asnjëherë s’e kam kultivuar atë. Ka shumë njerëz të cilët janë interpretues të famshëm, të cilët i kushtojnë shumë vëmendje imazhit të tyre dhe riformimit të tij, ndërsa unë asnjëherë s’e kam bërë këtë.

Asnjëherë s’kam dashur të shkoja në ndonjë premierë. Assnjëherë s’kam dashur të shkoj në një gosti ku kishte paparaci. As tani nuk e dua këtë sepse nuk ndihem rehat

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here