Martohet sot Besart Halimi Këngëtari Besart Halimi sot do të kurorëzoj lidhjen e tij me martesë, me Ilirjana Podrimaj.

Çifti tashmë ka shpërndarë ftesat për ditën e dasmës, 21 maj.

Në mesin e të ftuarve pritet të jenë fytyra të njohura të estradës dhe fytyra publike.

Martohet sot Besart Halimi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here