Jimmy Wales, themeluesi i Wikipedia martohet për herë të tretë dhe bashkëshortja e re do të jetë Kate Gervey ish sekretarja e Tony Blair.

Sipërmarrësi 46 vjeçar ka festuar midis të pranishmëve Vip dhe ka ecur nëpër rrugë e qytetit me bashkëshorten si një njeri i çfarëdoshëm.

Në ceremoni kanë qenë të pranishëm Tony Blair dhe bashkëshortja e tij Cherie, top modelja Lily Cole, lideri i Simple Red Mick Hucknall, Boateng dhe Brian Eno. Ajo që dallon është që profili i Wales në Wikipedia është rifreskuar në kohë reale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here