Këngëtarja e “Lady Antebellum”, Hillary Scott, është martuar me bateristin Chris Tyrell në një ceremoni intime në New York.

25-vjeçarja ndërroi unazat me bateristin në një ceremoni vetëm me familjarët dhe miq të shtunë, ndërsa çifti është aq i ngazëllyer për fillimin e kapitullit të ri në jetët e tyre.

“Ne jemi martuar. Ne kemi dashur që të dëgjoni këtë nga ne për herë të parë. Ne ju duam. Jemi aq të ngazëllyer për jetën e re”, theksoi Scott për një medium amerikan.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here