Një ndër futbollistet më të mira në botë, reprezentuesja e Gjermanisë, shqiptarja, Fatmire Bajrmaj më në fund e ka kurorëzuar me martesë, bashkëjetesën e saj prej vitesh me futbollistin shqiptarë Enis Alushi.

Këtë e ka konfirmuar në faqen e saj në Facebook, vet Bajramaj e cila shkruan “Sapo u martuam. 10.12.2013. Zonja dhe Zotëri Alushi”.

fatmirebajramaj

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here