Gazeta portorikane “El Nuevo Dia” shkruan se këngëtari Ricky Martin do të kurorëzojë në martesë lidhjen me partnerin e tij Carlos Gonzalez.

Sipas gazetës, Martin dhe Gonzalez do të martohen më 28 janar në Nju Jork, ku martesat mes homoseksualëve janë ligjëruar vitin e kaluar.

Këngëtari portorikan Ricky Martin ka pranuar se është homoseksual në 27 mars të vitit 2010 nëpërmjet një deklarate në faqen zyrtare të internetit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here