Mijera vetë janë mbledhur në Monako për ceremoninë martesore të Princit Alberti i dytë dhe Sharlene di Monako, të cilët u bënë dje burrë e grua me anë të një ceremonie civile, ndërsa sot cifti kremton ritin fetar të martesës.

Bëhet fjalë për një ceremony me 850 të ftuar ndërsa 3500 vetë janë mbledhur në sheshin e Pallatit. Ceremonia ka nisur në 17:00.

Lista e të fuarve përfshin mbretërit e Spanjës, Suediesë, Beligjikës, presidentët e Francës, Islandes, Irlandës, Maltës, Gjermanisë dhe Hungarisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here