Suksesi i Alesia Markucit, drejtueses së Grande Fratellos vjen edhe nga spontaniteti dhe lirshmeria e saj.

Kështu edhe këtë herë gjatë pjesës së dytë të Reality Show 37 vjecarja Romane është paraqitur me një fustan të zi që tregonte më se miri format e saj. Hyn në studio dhe fillon të vrapojë dhe të rrotullohet rreth vetes e sigurt për ‘Rezistencën’ e Fustanit …

Por ajo që të gjithë kanë frikë në këtë moment ndodh kur ajo fillon të flasë dhe një pjese e gjoksit shfaqet jashtë fustanit. Prezantuesja në transmetim direkt nuk e ka vënë re këtë gjë dhe vazhdon të flasë.

Shumë nga teleshikuesit nuk do ta kishin kuptuar nëse prezantuesja e njoftuar nga autoret s’do të kishte filluar të diskutonte për fustanin që po i binte pak si shumë dhe ka filluar të qeshë duke komentuar dhe rregulluar fustanin ‘A jam më mirë tani’ e ka mbylluar ajo me sportivitet dhe spontanitet këtë momenet pak delikat për të.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here