Mark Antoni i rekomandoi ish bashkëshortes Jenifer Lopezit që të vizitoj një psikiatër për shkak paaftësisë të saj që të jetë vetëm. 

Respektivisht këngëtari e ka kritikuar atë që konstant është duke hyrë prej lidhjes në lidhje. Si duket dyshja gjatë vikendit që kaloi kanë pasur edhe një mosmarrëveshje.  Antoni është ankuar se nuk është duke i parë mjaftueshëm binjakët e tij dhe se dëshiron të kaloj më shumë kohë me ta.

“Kohëve të fundit gjithnjë e ë shumë bisedat mes tyre transformohen në përleshje. Jenifer i ka thënë se nuk është baba i kujdesshëm  ndërsa ai i ka thënë se gjithmonë në moment të fundit i ndërron planet që ka me fëmijët”, ka deklaruar burim i afërt i çiftit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here