JLo dhe Mark Antonio i befasuan të gjithë të pranishmit në programin e përbashkët në Karlifoni duke u paraqitur së bashku, dhe duke u mbajtur për dore.

Këngëtarja e cila vitin e kaluar paralajmëroi divorcin pas 7 viteve martesë, ka pranuar se janë kënaqur përderisa kanë punuar së bashku.

Edhe pse pas divorcit, mes çiftit u thanë fjalë të rënda, por si duket çifti bashkëshortor janë bashkuar përderisa kanë krijuar emisionin “Q’viva” pasi që gjatë tërë kohës janë prekur dhe përqafuar.

Mark gjatë promovimit është sjellë si xhentëllem i vërtetë, ashtu që sjellja e tyre ka shkaktuar shumës spekulime për atë se a dëshiron çifti të lejë porosi se në të ardhmen mund edhe të pajtohen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here