Mariza duket se nuk preferon të ndajë punën nga qejfi dhe gjithnjë kur duhet të këndojë në ndonjë lokal ajo ka të pranishme dhe shoqërinë e saj aty, duke e racionalizuar kohën në mënyrën më të duar.

Po veç kësaj kemi vërejtur një mangësi shumë të madhe te këngëtarja e cila së fundmi preferon të ketë pamjen e havajaneve të cilat mbajnë lule të madhe mbi vesh.

Në rastin tonë që ju mund ta gjykoni vetë, shihni si ngjan Mariza me këtë lule të madhe leila në kokë, e cila përveç faktit se ka të njëjtën ngjyrë me rrobat e saj, nuk ka kurrëfarë lidhjeje as me veshjen e as me të.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here