Mariza IkonomiFundjavën e  kaluar bukuroshja Mariza i mahnit gjithë të ftuarit në  një club te Tiranes.Repertori i zgjedhur dhe zëri i saj i veçantë, ka bërë që edhe të ftuarit të çohen në këmbë dhe të këndojhnë bashkë me të.

E nuk ka si të ndodhë ndryshe. Kjo është një panoramë e zakonshme, kudo që këndon këngëtarja e suksesshme Mariza Ikonomi.

Përveç të këndaurit në klube nate,kengetarija Mariza Ikonomi është duke u përgatitur për Festivalin në RTSH, ku pritet që këngëtarja të sjellë një tjetër sukses të saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here