Marina Vjollca ka sot ditëlindjen dhe sigurisht që urimi parë do ti vinte nga i dashuri Getoar Selimi.  Ai ka pritur orën 00:00 për ti shprehur gjithë dashurinë në ditën më të veçantë të jetës së saj.  “Gëzuar ditëlindjen dashuria ime, gruaja ime dhe gjithçka e imja”, shkruan Geti në foton e postuar me Marinën në ambientet e shtëpisë ku jetojnë së bashku në Tiranë.Marina Vjollca ka sot ditëlindjen dhe sigurisht që urimi parë do ti vinte nga i dashuri Getoar Selimi.

Ai ka pritur orën 00:00 për ti shprehur gjithë dashurinë në ditën më të veçantë të jetës së saj.

“Gëzuar ditëlindjen dashuria ime, gruaja ime dhe gjithçka e imja”, shkruan Geti në foton e postuar me Marinën në ambientet e shtëpisë ku jetojnë së bashku në Tiranë.

Marina Vjollca ka sot ditëlindjen dhe sigurisht që urimi parë do ti vinte nga i dashuri Getoar Selimi.  Ai ka pritur orën 00:00 për ti shprehur gjithë dashurinë në ditën më të veçantë të jetës së saj.  “Gëzuar ditëlindjen dashuria ime, gruaja ime dhe gjithçka e imja”, shkruan Geti në foton e postuar me Marinën në ambientet e shtëpisë ku jetojnë së bashku në Tiranë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here