Carey thotë se ajo e ka kompleks fytyrën e saj që nga mosha 19-vjeçare.

40-vjeçarja thotë se ajo gjithmonë ka qenë e shqetësuar për pamjen pasi dikush nga kompania e saj incizuese ia kishte potencuar pikat e dobëta dhe ato të mira.

“Mbaj mend kur kam filluar dhe kam qenë në një kompani incizuese në moshën 19-vjeçare dhe dikush më tha, ‘Kjo është ana jote e mirë dhe kjo është e keqe.

Mos lejo që dikush të të fotografojë në këtë anë. Dukesh e tmerrshme’. Dhe kështu, krijova këtë kompleks, sikur të mos kisha pasur kurrë kompleks”, ka thënë Carey

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here