1 Ai ka qenë ndër serialet e para dhe më popullorët në trojet shqiptare

Bëhet fjalë për serialin e dubluar në shqip “Për ty” në të cilin rolin kryesor e kishte aktorja meksikane Ana de la Reguera e quajtur Maria, së bashku me aktorin Leonardo Garcia Vale, i quajtur Antonio.

Kjo telenovelë ka pasur suksesin e saj në Kosovë e Shqipëri për vet faktin se ka qene e para telenovelë e dubluar në gjuhën shqipe.

Suksesi që pati në këtë serial ”Maria’ i hapi rrugë asaj që përveç serialeve të jetë pjesë edhe e filmave në Hollywood, por edhe duke luajtur rolin e modeles.

Më poshtë keni disa foto të aktores.2

Mexican actress Ana de la Reguera arrives at the 2006 MTV Latin Video Music Awards at the Palacio de los Deportes in Mexico City on Thursday Oct. 19, 2006.(AP Photo/Guillermo Arias) MEXICO MTV LATIN VIDEO MUSIC AWARDS

4 5 6

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here