Manuela Arcuri këtë verë ka vendosur që t’i kalojë pushimet me mamanë e vet.

Aktualisht ajo është single dhe për këtë arsye ka vendosur që të kalojë disa ditë të qeta me mamanë e vet.

Arcuri ndërkohë ka nxjerrë në pah trupin dhe format e saj fantastike, të cilat nuk kanë se si të mos bien në sy.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here