Manjola NallbaniManjola Nallbani është shpërblyer me çmimin për kontribut në muzikën ballkanike në “Festivalin Ndërkombëtar të Ohrit” me këngën “Shprehje e vjetër”, me tekst të Avni Qahilit, muzikë të Lupqko Mirkovskit dhe orkestrim të Edmond Zhulalit.

Kënga është një baladë e jashtëzakonshme, me shpërthime dhe melodi që të rrëqeth. Këta komponentë dhe vetë talenti i Manjolës kanë bërë që kënga në shqip të pëlqehet e të duartrokitet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here