E vogla Haven Warren po rritet shumë shpejt dhe atë në duart e një zonje të vërtetë.

Jessica Alba ka marrë në shëtitje vajzën e saj 11 muajshe, duke u treguar kështu një mama e kujdesëshme.

Jessica dhe burri i saj 33 vjeçar, Cash Warren, kanë dalë në pishinë me të bijat e tyre, ku sipas fotografive, duket të jenë kënaqur shumë.

Një mama si Jessica Alba, sigurisht se e admirojnë shumë edhe të bijat, pasiqë ajo i trajton shumë mirë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here