Mamaja e Tunës nuk është shqiptare…?! Altuna Sejdiu-Tuna, shpesh ka folur për babin e saj, një mundës profesionist që ka marrë pjesë edhe në Lojërat Olimpike në Moskë dhe Los Angelos, ku ka fituar edhe medalje

Ama Tuna nuk e ka parë të udhës të flasë edhe aq për të ëmën, që megjithatë e ka pikë të dobët dhe mbështetje të fortë.

Madje, për nga pamja fizike, Tuna i ka ngjarë kryekëput nënës së saj, shkruan “Kosovarja”.

E ëma e këngëtares quhet Ajla dhe thuhet se nuk është shqiptare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here