Sex bomba Bolivudiane, aktorja dhe ish-modelja Mallika Sherawat, me emrin e parë Reema Lamba, ka xhiruar një editorial sexy për FHM.

Mallika është një aktore indiane e cila e ka pushtuar Bolivudin, por tenton të pushtoj edhe Hollywoodin me filmat Hisss” dhe Politics of Love”.

Aktorja ka filluar me aktrimin që në vitin 2002.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here