Majlinda i ka kundërshtuar të gjitha ‘dezinformatat’ nga Majk.

Pas një letre të hapur për babain e djalit të saj dhe për publikun, ku sqaron gjithçka që ka ndodhur tani, Majlinda me anë të një komenti tregon se ajo nuk po e largon Roanin nga babai.

Majk e ka akuzuar Majlindën se nuk po e lë ta shohë djalin, duke e mbajtur larg nga ai, shkruan Gazeta Express.

Por, me këtë koment Majlinda tregon se Roani po rritet me këngët e babait të tij dhe kur të rritet do t’ia dëshmojë kur do të dijë t’ia këndojë të gjitha këngët.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here