Majlinda hyn mik te Britania MadheQeveria është duke bërë të pamundurën që ndërkombëtarët të ndërhyjnë sado pak që vendi ynë të përfitojë liberalizimin e vizave.

Por, më shumë se kushdo tjetër, kjo detyrë i takon ministres Majlinda Bregu, e cila është duke i shtrirë dorën ambasadores britanike në Tiranë, Fiona Meklluham që na favorizojë në këtë proces.

Ministrja Bregu është këmbëngulëse në arritjen e objektivave, sa edhe komunikimin me ambasadoren e shoqëron me gjeste.

Ambasadorja e dëgjon qetësisht bisedën e ministres dhe në fund, për ta mbyllur, premton mbështetje me një buzëqeshje./BLUETOOTH/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here