Majlinda Bregu tërheq vëmendje me dukjen e sajMe rastin e takimit të shtatë të Këshillit Kombëtar të Integrimit në Shqipëri, kryetarja e këtij Këshilli, Majlinda Bregu, ka shkëlqyer me dukjen e saj.

Me veshje moderne dhe linja të mira, nuk do të ishte e tepërt të thuaj se deputetja demokrate është një grua vërtet atraktive.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here