Sipas mediumeve botërore, dy këngëtaret do t’i bashkojnë fuqitë dhe aftësitë muzikore për qëllime humanitare, më saktë për fëmijë që kanë probleme me zemrën.

Kënga humanitare e dy këngëtareve do të jetë e titulluar “Love and Rock” dhe pritet që të publikohet gjatë këtij viti, në fror për festën e të dashuruarve “Shën Valentin”. Në fakt Majli dhe Shakira do të marrin pjesë në koncert humanitar me datën 14 shkurt dhe më pas do të vijoj premiera e projektit të përbashkët muzikor.

Që të dyja edhe më parë kanë marrë pjesë në shumë evenimente dhe koncerte humanitare, andaj nuk do ta kenë të vështirë që të realizojnë edhe këtë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here