Magda Gomes është modelja e njohur braziliane, e cila e ka realizuar karrierën e madhe në Itali. Ka aktruar edhe në disa filma italianë, ndërsa punon edhe në një televizion brazilian.

Magda Gomes është modelja e njohur braziliane, e cila e ka realizuar karrierën e madhe në Itali. Ka aktruar edhe në disa filma italianë, ndërsa punon edhe në një televizion brazilian.

Ajo ka pozuar në shumë revista të njohura, dhe ndonëse i ka 33 vjet, trupin e saj do ta dëshironin ta keni shumë kolege të saj më të reja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here