Madonna është duke e shqyrtuar mundësinë që të lansojë një linjë të këpucëve këtë vjeshtë.

53 vjeçarja, e cila në vitin 2010 lansoi linjën e saj të modëds “Material Girl” me avjzën Lourdes, tani është duke shqyrtuar lansimin e një linje tjetër, por atë të këpucëve.

“Vërtet ajo ka shije, ajo ka inspirimin. Ajo ka stil dhe jam e bindur se së bashku me të mund të realizoj një prej linjave më të mira të këpucëve”, theksoi stilistja Arianne Phillips.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here