Pa truk, thjesht ujë dhe sapun. Ky është versioni i pazakontë i Madonna-s, e cila është e impenjuar në sheshxhirimin e “W.E”, ku është në rolin e regjisores.

Me pamjen e saj të pakuruar, Madonna u ka ofruar gratis material tabloidëve për të folur gjatë mbi fytyren e saj ‘natyrale’.

Popstari në moshën 52-vjecare duket shumë e lodhur dhe shumë ndryshe nga imazhi super i kuruar që revistat shpërndajnë herë pas here.

Pa truk dhe pa kujdes edhe Madonna është njësoj si të gjitha 52-vjecaret e tjera.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here