MadonnaMadonna është fishkëllyer nga mijëra fansa gjatë koncertit të saj të mërkurën mbrëma në Rumani.

Gjatë koncertit të saj në Bukuresht, Mbretëresha e muzikës pop kishte protestuar kundër diskriminimit që iu bëhet romëve në Rumani, mirëpo në vend se të gjente mbështetjen e 60.000 fansave ajo është përballur me fishkëllimat e publikut.

Ndërkohë, gjatë koncertit të Madonnas në skenë janë paraqitur edhe disa muzikantë dhe valltarë romë, të cilët i janë bashkëngjitur këngëtares gjatë performimit të këngës “La Isla Bonita”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here