Pak më pak se 10 vjet më parë gjatë një performance Pop Mbretëresha Madonna dhe ish-pop princesha Britney Spears kishin një puthje pasion.

Dashuri, të paktën sa i përket muzikës, ka zgjatur deri më sot, por këngëtarët nuk kanë bashkëpunuar në albumin e ri të Madonnas “MDNA”.

Thashethemeve se në këngën “Girls Gone Wild”, do të performojë edhe Britney, Madonna iu përgjigj “Jo, por mund të bashkohet me mua në skenë dhe ta këndojë atë me mua, nëse ajo dëshiron.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here