Të gjithë thonë se shenjat e plakjes tek një femër, në radhë të parë dallohen tek qafa dhe tek duart.

Të dyja këto zona Madonna i kishte të fshehura në premierën e filmit të saj “W.W.”, në Londër.Ajo mbante veshur një fustan të zi, tepër elegant, ndërsa në qafë mbante një shall të zi, të hollë dhe tek duart një palë doreza si të rrokerëvë.

Mos ndoshta kjo ishte një teknikë anti-plakje, e zgjedhur nga ylli i muzikës Pop?!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here