Madonna është njëra prej grave të vjetra që dëshiron djemtë e rinj.

Burimet thonë se pop diva është e dashuruar në të dashurin e saj të ri, që po ashtu është më i ri në vjet, Brahim Zaibat.

“Ajo krenohet me Brahimin dhe thotë se nuk ka ndonjë arsye që mos të jetë e lumtur në këtë lidhje, ku Brahim i plotëson të gjitha kushtet”, tha burimi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here