Në një klub nate në Monte Carlo këngëtarja me shumë miq ka festuar fundin e turneut. Pjesa më interesante e mbrëmjes për shumicën ishte vallëzimi i saj seksi rreth hekurit.

Pas shfaqjes së gjinjve dhe prekjes në mes këmbëve në skenë, Madonna (54) përfundimin e turneut e ka festuar në ton të ngjashëm. Këngëtarja me shoqërinë prej 150 njerëzish ka arritur në një klub në Monte Carlo dhe ka festuar deri në mëngjes. Me këtë rast ka festuar edhe ditëlindjen.

Pjesa më interesante e mbrëmjes ishte vallëzimi seksi i Madonnës rreth hekurit. Ka treguar lëvizjet e saj më të mira derisa “ekipi”rreth saj e ka duartrokitur dhe brohoritur

që të “lirohej” sa më shumë dhe të tregonte krejt çka dinte.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here