Vazhdon mbështetja artistike për protesta e Vetëvenëdosjes. Por, tash është reperi Mad Lion që ka lëshuar një bashkëpunim të ri me Alba Gino.

Kënga quhet “Serbia nuk kalon” dhe është solidarizim me protestat që mbahen në Dheun e Bardhë dhe në Merdar.

Në këngë shahet dhe kritkohet qeveria për dhunën policore të 14 janarit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here