Festim Arifi, i njohur si Lyrical Son, pas disa muajsh do të vijë m me albumin e ri “solo”. Këtë ai e ka thënë gjatë një interviste për mediat shqiptare.

“Albumi do të dalë në qershor kur të piqen qershiat. Shumica e këngëve do të jenë me spote, pasi që e kemi produksionin tonë P.I.N.T. (Për Inati t’Njoni Tjetrit)”, tha Festimi.

Ai ka zbuluar se albumi i ri do t’i përmbajë 25 këngë dhe se nëntë prej tyre janë te përfunduara. Njëra ndër këngët që do të jetë në album është kënga “Qëllimi i jetës tem”, për të cilën shprehet se është kënga që e do më se shumti.

“Kënga ‘Qëllimi i jetës tem’ është kënga që mund ta përshkruajë Festimin prej klasës së parë e deri më tani. Kjo këngë do të dale edhe me spot”, tha Lyrical Son.

Ai shtoi se albumi i kaluar “P.I.N.T.” do të ketë edhe dy spote së shpejti, para se të dalë edhe albumi i ri i planifikuar për në qershor.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here