Lyra Xhoci dhe Jonida Maliqi si të ishin motraAktorja Lyra Xhoci dhe këngëtarja Jonida Maliqi janë takuar në Tiranë. Lyra duket se ka lidhur shoqëri të mirë me Jonidën.

Lyra ka postuar një fotograi në Instagram ku shihet bashkë me Jonidën.

Mbishkrimi që aktorja i kishte lënë fotos ishte ‘më në fund e gjeta sheqerin në Tiranë’. Por, ajo që bie me shumë në sy është ngjajshmëria e tyre ku dukeshin si të ishin motra së paku në këtë foto.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here