Lumnijea apo Xhyljeta do të bëhet 'Zonja e parë' e Kosovës?Tashmë gjithçka dihet, Hashim Thaçi dhe Rafet Rama janë dy kandidatët zyrtar për president të Kosovës.

Me zgjedhjen e njërit prej tyre në pozitën e të parit të shtetit, Kosova pas pesë vitesh do të bëhet edhe me “Zonjën e parë”.

Epitetin e “Zonjës së parë”, pritet ta gëzojnë njëra nga gratë e kaditatëve, Lumnije Thaçi bashkëshortja e Hashim Thaçit ose Xhyljeta Izmaku- Rama, bashkëshortja e Rafet Ramës.

Edhe pse duhet të presim deri të premten për ta kuptuar këtë, një gjë dihet me siguri, se “Zonja e parë” do të jetë bionde dhe se të dy çiftet kanë vetëm nga një djalë dhe janë nga Skenderaj./Magazina.al/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here