Bashkëshortja e tij këngëtarit të njohur Meda ka pak kohë që i është bashkangjitur jetës së rrjeteve sociale përmes llogarisë së re të hapur në Instagram.

Luljeta kohë pas kohe publikon foto të ndryshme nga përditshmëria e saj mes Gjermanisë dhe Kosovës.

E kjo distancë e madhe gjeografike shpesh bën që një pjesë e familjes të ndahet, siç ka ndodhur dje në familjen e Medës.

Meda ka qenë në Kosovë, ndërsa Lulja me fëmijët në Gjermani dhe kjo ka bërë që ata të ndjejnë mall për të.

E këtë Luljeta e ka shprehur edhe përmes një foto të Medës të cilën e ka publikuar në Instagram.

“Më mungon” është mbishkrimi që ajo i ka lënë foto.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here