'Lui' zhveshë edhe Rita Orën Rita Ora është e famshmja e radhës e cila ka pozuar e gjitha e zhveshur për revistën “Lui”.

Në kopertinat e revistës së njohur “Lui” vazhdimsht po shohim të famshmet të cilat nxjerrin shumë nga trupi i tyre.

E e radhës është edhe Rita Ora, e cila duket duke qeshur dhe e hareshme teksa ka pozuar me këmishën e hapur, ku ka nxjerrë gjithë gjoksin e saj.

Fotot për revistën franceze janë bërë nga fotografi kontraverz, Terry Richardson./lajmi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here