Duket se modelet e kanë vënë në thumb djalin e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, Endritin, pasi që tani thuhet se e dashura e tij mbetet Drita, ajo që ka qenë më parë.

Në media ka pasur disa shkrime për lidhjet e djalit të Presidentit por një portal ka shkruar se pavarësisht që një portal tjetër sot paraqiti mesazhe të Endrit me një modele tjetër, Suzanën, ai është në lidhje me Dritën.

Sipas portalit Gazeta NewBorn, të cilët thirrën në burime të sigurta, djali i Presidentit është në lidhje dashurie vetëm me Drita Stubllën, dhe jo me ndonjë modele tjetër, pavarësisht mesazhit që Endriti shihet që ia ka dërguar Suzanës.

Këtë lidhje portali e ilustron edhe me një fotografi që Drita e ka publikuar në Instagram, ku shihen disa lule dhe shkronja “E” që modelja aludon se i janë dhënë nga djali i presidentit. 7 8 9

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here